Terug naar overzicht

06
07
21
Methoden & technieken

Webinar: Inspirerende filmfragmenten voor loopbaan en coaching

Waar: Online

COVID-19

Noloc volgt nauwlettend de corona-maatregelen ten aanzien van evenementen en samenkomsten. Alle Noloc-bijeenkomsten vinden de komende tijd alleen online plaats; wij bieden regelmatig nieuwe webinars, online workshops en e-learnings aan. Binnen de Noloc Academie vind je naast alle Noloc webinars een nog veel uitgebreider aanbod van interessante webinars en e-learnings. Kijk onder Mijn Noloc hoe je kunt inloggen op de online leeromgeving.

Waar, wanneer en inschrijven
Dit webinar vindt plaats op dinsdag 6 juli om 20.00 uur. Aanmelden kan via de website! Log in op de website en meld je met de aanmeldknop onderaan deze pagina aan vóór maandag 5 juli 20.00 uur. Hierdoor krijg je toegang om het webinar live via de Noloc Academie te volgen. 
Wil je het webinar graag op een later tijdstip bekijken? Dan hoef je je niet aan te melden. Wanneer je naar de Noloc Academie gaat, kun je het webinar op ieder gewenst tijdstip bekijken. 

Graag informeren we je over de nieuwe manier van inloggen op de Noloc Academie, dit kan namelijk zeer gemakkelijk via de Noloc website! Volg onderstaande stappen om via de Noloc website in te loggen op de Noloc Academie:

- Ga naar 'Kennis' op de Noloc website
- Klik onderaan op 'Noloc Academie'
- Klik vervolgens op de afbeelding waarna je wordt verwezen naar een pagina om in te loggen op 'Mijn Noloc'. Vul jouw gegevens in en klik op 'Inloggen'. 
- Je wordt automatisch verwezen naar jouw account op de Noloc Academie

Onderwerp
Door middel van film kun jij als loopbaancoach jouw cliënten inspireren, bepaalde kwesties een ander perspectief bieden of spiegelen. Rozemarijn Dols verzorgt een interactief webinar over het inzetten van film(fragmenten) bij loopbaancoaching. 

Je maakt kennis met een extra, aantrekkelijk instrument om in te zetten bij loopbaanvragen. Je leert over de kracht van het inzetten van filmbeelden en hoe je jouw vaardigheden ontwikkelt om filmbeelden op een goede manier in te zetten.
Daarnaast ga je direct met Rozemarijn aan de slag door middelen van reflectieoefeningen bij een fragment.

Welke voorkennis/voorbereiding is vereist voor deelname?
We vragen je vooraf 3 à 4 filmfragmenten te bekijken en reflectievragen te beantwoorden. Je ontvangt deze per e-mail.

Over de spreker
Rozemarijn Dols is psycholoog, loopbaancoach, trainer en auteur van het boek ‘Professionele loopbaancoaching’. Rozemarijn verzorgt daarnaast lezingen en biedt verschillende (leiderschaps)trainingen aan.

273 / 500 personen aangemeld.