16
12
20
Trends & ontwikkelingen

Webinar: Algoritmes in recruitment

Wie: Bas van de Haterd
Waar: Online

COVID-19

Noloc volgt nauwlettend de corona-maatregelen ten aanzien van evenementen en samenkomsten. Alle Noloc-bijeenkomsten vinden de komende tijd alleen online plaats; wij bieden regelmatig nieuwe webinars, online workshops en e-learnings aan. Binnen de Noloc Academie vind je naast alle Noloc webinars een nog veel uitgebreider aanbod van interessante webinars en e-learnings. Kijk onder Mijn Noloc hoe je kunt inloggen op de online leeromgeving.

Waar, wanneer en inschrijven
Dit webinar vindt plaats op woensdag 16 december 2020 om 20.00 uur. Aanmelden kan via de website! Log in op de website en meld je met de aanmeldknop onderaan deze pagina aan vóór 15  december 19.00 uur. Hierdoor krijg je toegang om het webinar live via de Noloc Academie te volgen. 
Wil je het webinar graag op een later tijdstip bekijken? Dan hoef je je niet aan te melden. Wanneer je naar de Noloc Academie gaat, kun je het webinar op ieder gewenst tijdstip bekijken. 

Graag informeren we je over de nieuwe manier van inloggen op de Noloc Academie, dit kan namelijk zeer gemakkelijk via de Noloc website! 
Volg onderstaande stappen om via de Noloc website in te loggen op de Noloc Academie:

- Ga naar 'Kennis' op de Noloc website
- Klik onderaan op 'Noloc Academie'
- Klik vervolgens op de afbeelding waarna je wordt verwezen naar een pagina om in te loggen op 'Mijn Noloc'. Vul jouw gegevens in en klik op 'Inloggen'. 
- Je wordt automatisch verwezen naar jouw account op de Noloc Academie

Onderwerp
Algoritmes spelen een steeds grotere rol in ons leven. Je kent ze vast wel van de grote techbedrijven, of van online platforms zoals Youtube, Spotify of Netflix. Maar wist je dat allerlei algoritmes inmiddels ook worden gebruikt op de arbeidsmarkt? Soms ook met artificiële intelligentie erin, en niet altijd met succes. Maar wat is een algoritme nou eigenlijk? En speelt het ook een rol in ons vakgebied?

In dit webinar praten we je bij over de laatste ontwikkelingen op het gebied van algoritmes en artificiële intelligentie in recruitment. Je krijgt meer inzicht in de richting die we op gaan en de toekomstige ontwikkelingen.

Na de webinar begrijp je:

  • Het gebruik van algoritmes en artificiële intelligentie in selectieprocedures
  • Ben je bekend met termen als gamified en game based assessments
  • Ken je het verschil tussen Linguïstische assessments en Video assessments om persoonlijkheidskenmerken te analyseren
  • De impact van algoritmes en AI op de kwaliteit van het aangenomen kandidaten en op diversiteit .

Over de spreker
Bas van de Haterd is expert op het gebied van moderne technologie voor recruitment. De afgelopen jaren sprak hij op congressen van Australie tot India en Dubai en van Londen tot Berlijn over de impact die moderne assessment technologie kan hebben op betere selectie en meer diversiteit. Hij is tevens auteur van vijf boeken waaronder ‘10 banen die verdwijnen en 10 banen die verschijnen’, ‘de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto’ en ‘(R)evolutie van werk. 

Bas adviseert verschillende organisaties om hun werving en selectie te optimaliseren en is nu o.a. betrokken bij de implementatie van game based assessments bij een ministerie. 

241 / 500 personen aangemeld.