Terug naar overzicht

25
04
19

Webinar: Agility van medewerkers (Pro-actieve en adaptieve wendbaarheid)

Wie: Sandra Doeze Jager - van Vliet
Waar: Online

Waar, wanneer en inschrijven
Dit webinar vindt plaats op donderdag 25 april om 20.00 uur via Online Seminar. Aanmelden kan via Online Seminar. 
Het is dus niet mogelijk om je via de reguliere Noloc manier aan te melden. Wil je dat je deelname aan het webinar naderhand zichtbaar wordt in je profiel op de Noloc-website? Vergeet dan niet je lidnummer in te voeren!

Relevantie voor loopbaanprofessionals en jobcoaches
Dit webinar is interessant voor alle loopbaanprofessionals; het gaat over manieren om de eis van wendbaarheid aan te laten sluiten bij behoeften en motieven van werknemers. 

Onderwerp
Werknemers moeten steeds wendbaarder worden om mee te kunnen blijven doen in voortdurend veranderende organisaties. Deze veranderingen kunnen gepland of ongepland zijn. Om hierin wendbaar en behendig te kunnen laveren speelt wendbaarheid een rol, ook wel: “Agility” genoemd. In haar proefschrift staat voor Sandra Doeze Jager de vraag centraal welke factoren een rol spelen bij de wendbaarheid van werknemers. Uit onderzoek blijkt dat het mogelijk is voor medewerkers om hun wendbaarheid te vergroten, bijvoorbeeld door het bijhouden van een portfolio en een actieplan. Daarover vertelt zij graag meer in het webinar: wat kunnen medewerkers zelf doen om wendbaar te zijn en blijven en wat is de rol van de Loopbaanprofessional daarin. 

Achtergrond spreker
Dr. Sandra Doeze Jager is psychologe, communicatie- en personeelswetenschapper en daarnaast associated lector met als thema People Sustainability. Zij is actief directielid van de Associated Degree Academy in Den Bosch en gecertificeerd NLP (loopbaan) coach & master en ‘Train the trainer’ NLP trainer 

14 personen aangemeld.