Terug naar overzicht

27
03
19

Waar andere oplossingen ophouden, gaat JOBtoWORK verder

Wie: Joke de Geest
Waar: Posthuis Theater

Waar en wanneer 
Deze regiobijeenkomst vindt plaats op woensdag 27 maart 2019. Aanmelden voor deze bijeenkomst vanaf woensdag 13 februari 2019. 

Locatie
Posthuis Theater
Fok 78
8441 BR Heerenveen

Ontvangst
18.00 uur - Inloop met broodjes, koffie en thee
18.30 uur - Aanvang bijeenkomst
20.45 uur - Einde bijeenkomst 

Is het aanbod oriënterend of verdiepend
Oriënterend op de methode JOBtoWORK. Verdiepend als het gaat over verschillende methodes voor loopbaancoaching.

Relevantie voor loopbaanprofessionals
JOBtoWORK is een methode voor loopbaanbegeleiding, outplacement en re-integratie waarbij eigen regie en eigen verantwoordelijkheid het uitgangspunt is.

De methode heeft meer dan 200 opdrachten en oefeningen, die geschikt zijn en ingezet worden voor kandidaten met verschillende leerstijlen van LBO tot en met HBO/WO niveau.

Onderwerp
Wat voor opdrachten geef je mee aan je klant? Ben jij in de lead of heeft de klant de regie in zijn/haar traject?

JOBtoWORK is de methodiek waar de klant zelf bepaalt waar hij/zij begint en eindigt in het traject. Het mooie is dat onder jouw bezielende leiding de klant de volgende stap in de loopbaan helder heeft. De methodiek bestaat uit vier aandachtsgebieden: Veranderen, Kiezen, Netwerken en Solliciteren. Het bevat meer dan 200 opdrachten. De klant doorloopt de brainstorm fase, analysefase en keuze/acceptatie fase.

Deze methodiek kun je niet alleen gebruiken voor je individuele begeleiding. Je kunt het ook inzetten als basis voor het werken met een groep (workshop/training). 

Ben jij nieuwsgierig? Je bent van harte welkom op deze introductie workshop!

Werkwijze
Je gaat zelf aan het werk met opdrachten uit JOBtoWORK. waardoor je kunt ervaren hoe de methode werkt. Daarnaast krijg je een introductie over de theorie achter JOBtoWORK.

Achtergrond gastspreker
Joke de Geest heeft jarenlange ervaring als coach, trainer en HR consultant. Haar passie is onder andere het ontwikkelen van loopbaanmethodieken en het opleiden van loopbaanprofessionals. De eerste methodiek schreef ze bij Randstad HR Solutions. Hier trainde ze ook de professionals. Ze kreeg de smaak te pakken en deed dit voor verschillende organisaties. Vijf jaar geleden bracht ze al haar ervaringen samen en startte met de ontwikkeling van JOBtoWORK.

Ze is altijd bezig met de veranderingen op de arbeidsmarkt, wat dit betekent voor competenties van medewerkers en ook wat dit betekent voor loopbaanprofessionals. Ze blijft continu alert en in beweging. Haar motto is dan ook “Beweging geeft energie en energie geeft beweging!”

30 / 35 personen aangemeld.