Terug naar overzicht

05
09
19

Vluchtelingen Investeren in Participeren

Wie: Mike Brouwer MSc MBA
Waar: Vergaderruimte Eindhoven

Noloc volgt nauwlettend de coronamaatregelen ten aanzien van evenementen en samenkomsten. Voor alle Noloc-bijeenkomsten in mei en juni zijn wij momenteel aan het inventariseren of deze online toch doorgang kunnen hebben of dat wij deze verplaatsen naar een later moment in het jaar. Ook zijn wij druk doende om extra webinars in te lassen zodat we ons allemaal ook in deze periode kunnen blijven bijscholen in ons vak. Wij wijzen je er graag op dat het ook mogelijk is om alle webinars die al hebben plaatsgevonden hier terug te kijken.

Waar en wanneer 
Deze leden-voor-ledenbijeenkomst vindt plaats op donderdag 5 september 2019. Aanmelden kan in verband met de zomervakantie vanaf vrijdag 28 juni 2019. Kosteloos afmelden kan tot maandag 2 september 18.00 uur. 

Locatie
Vergaderruimte Eindhoven
Kerkstraat 34
5611 GK EINDHOVEN

Programma
18.00 uur - Inloop met broodjes, koffie en thee
18.30 uur - Aanvang bijeenkomst
20.45 uur - Einde bijeenkomst 

Relevantie voor loopbaanprofessionals
Tijdens deze bijeenkomst krijg je inzicht in de diverse barrières voor vluchtelingen om in Nederland werk te vinden. We leren van elkaar over wat we voor deze doelgroep kunnen betekenen; zeker in het kader van de nieuwe Inburgeringswet.

Onderwerp
De bijeenkomst is gebaseerd op het VIP-programma (Vluchtelingen Investeren in Partciperen) waarbij we ons richten op de vraag 'Wat kom je tegen in de begeleiding van statushouders (vluchtelingen) naar werk?'.

Achtergrond spreker
Mike is VIP-trainer binnen VluchtelingenWerk en voorzitter geweest van de landelijke trainers groep die deze training heeft vormgegeven.  Inmiddels heeft hij meer dan 100 statushouders begeleid.
Mike is tevens Professional Certified Coach bij ICF en Certified Professional Co-Active Coach (CTI) en daarnaast managing director bij Zinstance, een internationaal coach/training bureau. Mahmoud Alothman ondersteunt hem tijdens de bijeenkomst. 

Annuleringsregeling
Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie dagen / 72 uur voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst. 
Je ontvangt dan – naast de melding op het beeldscherm dat je je hebt afgemeld – een e-mail bericht waarin je afmelding wordt bevestigd.

Als je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 45,- excl. btw in rekening gebracht. 

14 / 37 personen aangemeld.