Terug naar overzicht

05
11
19

Verdiepingsbijeenkomst 'Innerlijke balans in beeld: wendbaarheid ontwikkelen vanuit je natuurlijke kracht'

Wie: Sandra Doeze Jager - van Vliet
Waar: Microlab Eindhoven

Noloc volgt nauwlettend de coronamaatregelen ten aanzien van evenementen en samenkomsten. Nu we elkaar weer in beperkte(re) aantallen en met aangescherpte maatregelen mogen ontmoeten zijn wij druk doende de fysieke bijeenkomsten opnieuw te plannen. Uiteraard conform de richtlijnen en in nauw overleg met de betrokken locaties om ieders veiligheid te waarborgen. Ook blijven wij webinars en online workshops aanbieden. Wij wijzen je er graag op dat het ook mogelijk is om alle webinars die al hebben plaatsgevonden terug te kijken, klik hier.

Waar en wanneer 
Deze verdiepingsbijeenkomst vindt plaats op dinsdag 5 november 2019. Aanmelden is mogelijk vanaf dinsdag 24 september. Kosteloos afmelden kan tot zaterdag 2 november 18.00 uur.

Locatie
Microlab Eindhoven 
Kastanjelaan 400 
5616 LZ Eindhoven 

Ontvangst
17.30 uur Inloop met koffie, thee en broodjes
18.00 uur Aanvang bijeenkomst
21.15 uur Einde bijeenkomst 

De verdiepingsbijeenkomst is voor zowel de beginnende, als ervaren loopbaanprofessionals.

Is het aanbod oriënterend of verdiepend?
Het betreft een verdiepende bijeenkomst op het webinar ‘Agility van medewerkers  Pro - actieve en adaptieve wendbaarheid’, waardoor het aanbevelenswaardig is om het webinar gevolgd te hebben. Je kunt dit terugkijken op de Noloc website via Mijn Noloc.

Onderwerp
In deze verdiepingsbijeenkomst zullen we dieper ingaan op de theorie van wendbaarheid en je onbewuste drijfveren aan de hand van Jung en een ontwikkelingsmodel. Weten welke drijfveren jou laten doen wat je doet helpt bij het ontwikkelen van de drijfveren achter wendbaarheidsgedrag. Hierdoor zal je in staat zijn om sneller in te kunnen schatten wat er speciaal voor het betreffende individu behulpzaam kan zijn en hoe dat in het persoonlijk portfolio in gezet kan worden. 

Het is niet toegestaan om foto’s te maken van een deel van de slides waarin het gedachtegoed wordt toegelicht aangezien er een copyright op dat deel zit. Wel is er een naslagwerk in de vorm van een (werk)boek speciaal voor Noloc-leden aan te schaffen tegen gereduceerd tarief.

Relevantie voor loopbaanprofessionals
Loopbaanprofessionals en jobcoaches hebben na afloop van de verdiepende workshop tools en kennis in handen welke ze in de praktijk in kunnen zetten bij het vergroten /versterken  van wendbaarheid bij coachees en hen inzichten kunnen geven welke drijfveren daarin sturend zijn. 

Achtergrond gastspreker
Dr. Sandra Doeze Jager is psychologe, communicatie- en personeelswetenschapper en daarnaast associated lector met als thema People Sustainability. Zij is actief directielid van de Associated Degree Academy in Den Bosch en gecertificeerd NLP (loopbaan) coach & master en ‘Train the trainer’ NLP trainer. 

Annuleringsregeling
Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie dagen / 72 uur voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst. 
Je ontvangt dan – naast de melding op het beeldscherm dat je je hebt afgemeld – een e-mail bericht waarin je afmelding wordt bevestigd.

Als je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 45,- excl. btw in rekening gebracht. 

33 / 100 personen aangemeld.