11
12
18

Schrijf u nu in: 11 december Kenniskring Jobcoaching

Schrijf u nu in: 11 december Kenniskring Jobcoaching

06.11.2018

Bent u werkzaam als jobcoach? En wilt u meer weten over motiverende gespreksvoering en over verslavingen bij mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB)? Kom dan op dinsdagmiddag 11 december naar de Kenniskring jobcoaching in Utrecht.

Waar en wanneer?

Op dinsdagmiddag 11 december bent u als jobcoach welkom bij Cedris, aan de Koningin Wilhelminalaan 3 in Utrecht. De middag start om 12.30 uur met de inloop en een lunch. Om 13.00 uur gaat het programma van start. De bijeenkomst is om 16.30 uur afgelopen. 

Programma

De middag start met een korte presentatie vanuit het Lectoraat Arbeid en gezondheid van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen. Het lectoraat doet onderzoek naar de rol die jobcoaches kunnen spelen bij de duurzame arbeidsinpassingen van kwetsbare groepen bij MKB-werkgevers. 

Daarna volgen er twee workshops:

  • Marike van Dijk van Tactus verslavingszorg gaat dieper in op het signaleren en bespreekbaar maken van verslavingen bij mensen met een licht verstandelijke beperking. 
  • Arnold Boender van Elan training vertelt over motiverende gespreksvoering en het verkennen en versterken van de eigen kracht van de cliënt/medewerker.

Voor meer informatie en aanmelden klik hier