Terug naar overzicht

12
09
19

Schrijf je loopbaan

Wie: Marianne Panneman
Waar: Theater De Omval

Waar en wanneer 
Deze leden-voor-ledenbijeenkomst vindt plaats op donderdag 12 september 2019. Aanmelden kan in verband met de zomervakantie vanaf vrijdag 28 juni 2019. Kosteloos afmelden kan tot maandag 9 september 18.00 uur. 

Locatie
Theater De Omval
Ouddiemerlaan 104
1111 GW Diemen

Programma
18.00 uur - Inloop met broodjes, koffie en thee
18.30 uur - Aanvang bijeenkomst
20.45 uur - Einde bijeenkomst 

Relevantie voor loopbaanprofessionals
Tijdens de bijeenkomst maak je kennis met schrijven als krachtig instrument in loopbaanbegeleiding. 

Onderwerp
Schrijven als instrument in loopbaanbegeleiding: schrijven heeft een ordenende, inzicht gevende, helende en transformerende werking. Het zorgt voor overzicht, inzicht en uitzicht. Als je deze eigenschappen combineert met het stellen van de ‘juiste’ vragen en inspirerende schrijfopdrachten, wordt deze kracht vergroot en komen mensen snel tot inzichten en antwoorden op hun loopbaanvraag.

Achtergrond spreker
Marianne is creatief en narratief loopbaancoach. Al ruim 25 jaar begeleidt zij mensen naar werk dat écht bij hen past, sinds 2003 vanuit haar  praktijk Loopbaancreatie (www.loopbaancreatie.nl).

In 2015 ontwikkelde zij de creatieve cursus ‘Schrijf je Loopbaan’ voor mensen met loopbaanvragen, die zij sindsdien 2 – 3 keer per jaar geeft.  In 2018 verscheen haar boek ‘Schrijf je Loopbaan’. Dit boek biedt een schrijfroute met inspirerende schrijfopdrachten waarmee je in je eigen tempo onderzoekt wat je mist en wat je wél wilt, en ontdekt welke kant je op wilt. Het boek is ook interessant voor coaches die meer willen weten over de kracht van schrijven en blij zijn met concrete opdrachten om in hun praktijk in te zetten.

Annuleringsregeling
Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie dagen / 72 uur voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst. 
Je ontvangt dan – naast de melding op het beeldscherm dat je je hebt afgemeld – een e-mail bericht waarin je afmelding wordt bevestigd.

Als je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 45,- excl. btw in rekening gebracht. 

32 / 35 personen aangemeld.