Terug naar overzicht

09
06
20

Online workshop 'Werkgeluk in crisistijd'

Wie: Angelic Bloemberg
Waar: Online

Noloc volgt nauwlettend de coronamaatregelen ten aanzien van evenementen en samenkomsten. Voor alle Noloc-bijeenkomsten in mei en juni zijn wij momenteel aan het inventariseren of deze online toch doorgang kunnen hebben of dat wij deze verplaatsen naar een later moment in het jaar. Ook zijn wij druk doende om extra webinars in te lassen zodat we ons allemaal ook in deze periode kunnen blijven bijscholen in ons vak. Wij wijzen je er graag op dat het ook mogelijk is om alle webinars die al hebben plaatsgevonden hier terug te kijken.

Om het persoonlijke en interactieve karakter van deze online workshop te behouden, kunnen er per workshop maximaal 10 leden deelnemen. De workshop wordt per regio twee keer aangeboden. De exacte data vind je in de agenda op de website. 

Waar en wanneer 
Deze online workshop vindt plaats op dinsdag 9 juni 2020 om 10.00 uur. Aanmelden is tot vrijdag 5 juni 10.00 uur mogelijk via de website. 
Je ontvangt 1 dag voor start een bevestiging van deelname met daarin een link om deel te nemen aan de online live workshop via ZOOM.

Programma
10.00 uur - Start workshop
11.30 uur - Einde workshop

Onderwerp

Een interactieve online workshop met tips, oefeningen en inzichten hoe je werkgeluk in crisistijd behoudt.

Onze manier van leven en werken is door de eeuwen heen continu aan veranderingen onderhevig geweest.  De huidige situatie, de corona-crisis, brengt met zich mee dat mensen steeds meer op eigen kracht moeten kunnen functioneren en worden er aan hen andere eisen gesteld dan voorheen.

Wat doet dit met jou als professional? Hoe behoud jij jouw werkgeluk?
Thema’s als de veranderende samenleving en de positieve psychologie worden hierin behandeld:

•            Doe kennis op over de achtergrond van werkgeluk

•            Kom tot inzicht voor jezelf en krijg weer inspiratie.

•            Verrijk je kennis als coach waardoor je anderen weer kan inspireren. 

De workshop duurt anderhalf uur en is informatief en interactief. Dus leg iets klaar om notities te maken! 

Over de spreker
Angelic Bloemberg is een Noloc gecertificeerd zelfstandig loopbaanprofessional, trainer en coach op het gebied van loopbanen, outplacement en amplitie (focus op duurzaam inzetbaar). Daarnaast vervult zij vele opdrachten op het gebied van Marketing & Communicatie  en Projectmanagement o.a. voor Noloc. 

Naast haar eigen bedrijf Bloemberg is Angelic eigenaar van een samenwerkingsverband: www.personeelsmobiliteit.nl

10 / 10 personen aangemeld.