26
05
20

Online workshop 'Werkgeluk in crisistijd'

Wie: Angelic Bloemberg
Waar: Online

COVID-19

Noloc volgt nauwlettend de corona-maatregelen ten aanzien van evenementen en samenkomsten. Alle Noloc-bijeenkomsten vinden de komende tijd alleen online plaats; wij bieden regelmatig nieuwe webinars, online workshops en e-learnings aan. Binnen de Noloc Academie vind je naast alle Noloc webinars een nog veel uitgebreider aanbod van interessante webinars en e-learnings. Kijk onder Mijn Noloc hoe je kunt inloggen op de online leeromgeving.

Om het persoonlijke en interactieve karakter van deze online workshop te behouden, kunnen er per workshop maximaal 10 leden deelnemen. De workshop wordt per regio twee keer aangeboden. De exacte data vind je in de agenda op de website. 

Waar en wanneer 
Deze online workshop vindt plaats op dinsdag 26 mei 2020 om 10.00 uur. Aanmelden is tot vrijdag 22 mei 10.00 uur mogelijk via de website. 
Je ontvangt 1 dag voor start een bevestiging van deelname met daarin een link om deel te nemen aan de online live workshop via ZOOM.

Programma
10.00 uur - Start workshop
11.30 uur - Einde workshop

Onderwerp

Een interactieve online workshop met tips, oefeningen en inzichten hoe je werkgeluk in crisistijd behoudt.

Onze manier van leven en werken is door de eeuwen heen continu aan veranderingen onderhevig geweest.  De huidige situatie, de corona-crisis, brengt met zich mee dat mensen steeds meer op eigen kracht moeten kunnen functioneren en worden er aan hen andere eisen gesteld dan voorheen.

Wat doet dit met jou als professional? Hoe behoud jij jouw werkgeluk?
Thema’s als de veranderende samenleving en de positieve psychologie worden hierin behandeld:

•            Doe kennis op over de achtergrond van werkgeluk

•            Kom tot inzicht voor jezelf en krijg weer inspiratie.

•            Verrijk je kennis als coach waardoor je anderen weer kan inspireren. 

De workshop duurt anderhalf uur en is informatief en interactief. Dus leg iets klaar om notities te maken! 

Over de spreker
Angelic Bloemberg is een Noloc gecertificeerd zelfstandig loopbaanprofessional, trainer en coach op het gebied van loopbanen, outplacement en amplitie (focus op duurzaam inzetbaar). Daarnaast vervult zij vele opdrachten op het gebied van Marketing & Communicatie  en Projectmanagement o.a. voor Noloc. 

Naast haar eigen bedrijf Bloemberg is Angelic eigenaar van een samenwerkingsverband: www.personeelsmobiliteit.nl

8 / 10 personen aangemeld.