16
11
21

Noloc Loopbaancongres 2021

Waar: Utrecht

Noloc volgt nauwlettend de coronamaatregelen ten aanzien van evenementen en samenkomsten. Nu we elkaar weer in beperkte(re) aantallen en met aangescherpte maatregelen mogen ontmoeten zijn wij druk doende de fysieke bijeenkomsten opnieuw te plannen. Uiteraard conform de richtlijnen en in nauw overleg met de betrokken locaties om ieders veiligheid te waarborgen. Ook blijven wij webinars en online workshops aanbieden. Wij wijzen je er graag op dat het ook mogelijk is om alle webinars die al hebben plaatsgevonden terug te kijken, klik hier.

Loopbaancongres 2021

Mei 2020.

Vanwege de tijd waarin we leven met alle zorgen van dien, moeten we naast accepteren en activeren, ook dingen veranderen.
Een van de dingen die we anders gaan doen, is ons prachtige Loopbaancongres.
Het is dit jaar niet mogelijk om 1000 leden een geweldige dag aan te bieden met vakgerichte content. Extra jammer omdat we dit jaar met een nieuw concept zouden gaan werken!
Maar: wat in een goed vat zit verzuurt niet, dus we schuiven het door naar 16 november 2021. 

Beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals en jobcoaches

Noloc is de beroepsvereniging van loopbaanprofessionals en jobcoaches en verbindt vakgenoten in hun professionele ontwikkeling. De vereniging telt circa 3.000 leden.
Noloc-erkende loopbaanprofessionals en jobcoaches voeren een kwaliteitskeurmerk, zijn opgenomen in een beroepsregister, en dragen daarmee bij aan een hoogstaand niveau van loopbaandienstverlening.