Terug naar overzicht

01
07
21

Meet & Greet!

Wie: 
Waar: Online

COVID-19

Noloc volgt nauwlettend de corona-maatregelen ten aanzien van evenementen en samenkomsten. Alle Noloc-bijeenkomsten vinden de komende tijd alleen online plaats; wij bieden regelmatig nieuwe webinars, online workshops en e-learnings aan. Binnen de Noloc Academie vind je naast alle Noloc webinars een nog veel uitgebreider aanbod van interessante webinars en e-learnings. Kijk onder Mijn Noloc hoe je kunt inloggen op de online leeromgeving.

Noloc nodigt je van harte uit voor een online Meet & Greet! We organiseren deze sessie om je te verwelkomen, je te informeren over Noloc en wat we als vereniging voor jou kunnen betekenen.
Op termijn ontmoeten we je graag live. Tot het zover is zien we je graag tijdens een van de online Meet & Greet momenten. 

Wat kun je verwachten?

  • informatie over de vereniging
  • update certificeringsproces
  • tips hoe je het meest uit je lidmaatschap kan halen
  • tips hoe je online collega`s kan bereiken 

Leuk als je er bij bent! Meld je aan via de aanmeldknop onderaan de pagina, in aanloop naar de Meet & Greet toe ontvang je een Zoom-link om deel te nemen. Voordat je je kunt aanmelden, dien je eerst in te loggen op de website. 

Programma
19.30 uur tot 20.30 uur

Annuleringsregeling
Aan een online bijeenkomst is een maximaal aantal deelnemers verbonden. Wanneer je je aanmeldt voor een online bijeenkomst rekenen wij daarom op jouw deelname.
Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om deel te nemen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je je tot drie dagen (72 uur) voorafgaand aan de betreffende online bijeenkomst afmelden via de website. Dit kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst. 
Je ontvangt dan – naast de melding op het beeldscherm dat je je hebt afgemeld – een e-mail bericht waarin je afmelding wordt bevestigd.

Door je tijdig af te melden voor een online bijeenkomst geef je andere leden de mogelijkheid om deel te nemen aan de online bijeenkomst.

22 / 35 personen aangemeld.