14
11
18

LVSC Congres - Beweging in Maatschappijbewust begeleiden

Waar: Nieuwe Buitensoci√ęteit te Zwolle

Hoe zijn we met elkaar verbonden en wat staat verbinding in de weg? Tijdens dit congres staan verbindende en ontregelende factoren tussen mensen, verhalen en systemen centraal. Ben jij bereid om over te steken en de verbinding te zoeken met de ander, het andere en het onbekende?


Locatie en programma
Tijdens dit congres in de Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle neem je deel aan drie gevarieerde workshoprondes en een interactief plenair deel. De workshops belichten onderwerpen die raken aan maatschappijbewust begeleiden, zoals: diversiteit, begeleiding van millennials, agressie, kwetsbaarheid, verschillen tussen generaties etc.


Keynotes
We gaan in gesprek met Saniye Çelik , Lector Diversiteit aan Hogeschool Leiden, over het belang en de dilemma’s van diversiteit en inclusie en we gaan in gesprek met Lilian Linders, Lector Sociale Veerkracht aan Fontys Hogeschool, over haar onderzoeksbevindingen op het terrein van informele zorg, sociale netwerken, sociaal isolement en vermaatschappelijking van de zorg.
Ruben Maes treedt op als moderator. Hij is een veelgevraagd dagvoorzitter en gespreksleider. Zijn stijl kenmerkt zich door een combinatie van journalistieke scherpte en gevoel voor sfeer van de bijeenkomst.

Gratis boek
Tijdens het congres ontvang je gratis het gloednieuwe boek ‘Coaching in context – denken over maatschappij en coaching’, van auteurs Sijtze de Roos en Jikke de Ruiter. Meld je snel aan!


Informatie en aanmelden:
Voor meer informatie ga je naar: www.lvsc.eu/cross-over.
Schrijf je in vóór 1 augustus en ontvang een vroegboek-korting! Vol = vol.