Terug naar overzicht

11
03
19

Loopbaanangst

Wie: Mark Postma
Waar: Droom! Elst

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan vanaf maandag 28 januari 2019.  

Waar en wanneer 

Deze regiobijeenkomst vindt plaats op maandag 11 maart 2019.

Locatie
Droom!
Nieuwe Aamsestraat 32
6662 ND Elst

Ontvangst
18.00 uur - Inloop met broodjes, koffie en thee
18.30 uur - Aanvang bijeenkomst
20.45 uur - Einde bijeenkomst 

Relevantie voor loopbaanprofessionals
Angstgevoelens van cliënten kunnen een loopbaantraject vertragen. Weten hoe angst werkt in het lichaam en hoe daar mee om te gaan als professional, kan stagnatie voorkomen en de loopbaankeuzes bevorderen.

Onderwerp
Angst is een van de 6 menselijke basisemoties. Vanuit de transitiecurve bestaat geen aandacht voor deze emotie. Angstgevoelens van cliënten tijdens een loopbaantraject kan leiden tot vluchtgedrag, vermijding en zelfs bevriezing waardoor het loopbaantraject vertraagd of zelfs stagneert. Loopbaanprofessionals die weten hoe angst werkt in het lichaam en hierop kunnen interveniëren stellen angstige cliënten in staat om sneller loopbaankeuzes te maken. 

Werkwijze
Je leert hoe angst werkt in het lichaam, wat daarvan de consequenties zijn en hoe mensen handelen vanuit angstgevoelens. Daarnaast wordt een concrete methode aangereikt waarbij angst wordt omgebogen naar actie zodat een angstige cliënt in staat wordt gesteld tot het maken van loopbaankeuzes. Door gebruik te maken van oefeningen wordt de methode helder en concreet.

Achtergrond gastspreker
Mark Postma (1969) ex- angstpatiënt, HR professional en Loopbaancoach heeft vanuit zijn persoonlijke ervaring en ervaring als coach een methode samengesteld die angstige mensen in staat stelt loopbaankeuzes te maken. Deze methode bestaat uit wetenschappelijk bewezen onderdelen. Zijn specialisatie is het begeleiden van loopbaancliënten die bovenmatige angst en stress ervaren bij de zoektocht naar een nieuwe baan.

32 / 37 personen aangemeld.