Terug naar overzicht

11
09
19

Het Talentenpaspoort… waarom een talentscan gebruiken?

Wie: Wenneke Ong
Waar: Droom! Elst (GLD)

Noloc volgt nauwlettend de coronamaatregelen ten aanzien van evenementen en samenkomsten. Voor alle Noloc-bijeenkomsten in mei en juni zijn wij momenteel aan het inventariseren of deze online toch doorgang kunnen hebben of dat wij deze verplaatsen naar een later moment in het jaar. Ook zijn wij druk doende om extra webinars in te lassen zodat we ons allemaal ook in deze periode kunnen blijven bijscholen in ons vak. Wij wijzen je er graag op dat het ook mogelijk is om alle webinars die al hebben plaatsgevonden hier terug te kijken.

Waar en wanneer 
Deze leden-voor-ledenbijeenkomst vindt plaats op woensdag 11 september 2019. Aanmelden kan in verband met de zomervakantie vanaf vrijdag 28 juni 2019. Kosteloos afmelden kan tot zondag 8 september 18.00 uur. 

Locatie
Droom! 
Nieuwe Aamsestraat 32
6662 ND Elst

Programma
18.00 uur - Inloop met broodjes, koffie en thee
18.30 uur - Aanvang bijeenkomst
20.45 uur - Einde bijeenkomst 

Is voorkennis vereist?
Nee, Wenneke wil graag kennis delen en opdoen wat het voordeel is om van talenten uit te gaan. Zij geeft informatie over het Talentenpaspoort, wat het Talentenpaspoort biedt en waarom het ook geschikt is voor startende ondernemers/coaches. Ik wil vooral kennis delen over het in kaart brengen van talenten!

Relevantie voor loopbaanprofessionals
Het Talentenpaspoort wordt ingezet bij instroom (een extra stap bij selectie), doorstroom (groei, switch, wat heeft geleid tot een burn-out of bore-out en hoe kan terugval worden voorkomen?) en uitstroom (wat is er nog meer mogelijk als de huidige functie cq organisatie ophoudt).

Onderwerp
Van de focus op competenties naar de focus op talenten. Deze ontwikkeling is al een tijdje gaande. Als Loopbaancoach stellen wij vragen als: Waar word je blij van? Waar krijg je veel complimenten over? Etc. zo komen we bij voorkeuren, competenties en kwaliteiten. Door inzicht te krijgen in talenten, krijg je inzicht in het potentieel van een persoon of een team.

Annuleringsregeling
Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie dagen / 72 uur voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst. 
Je ontvangt dan – naast de melding op het beeldscherm dat je je hebt afgemeld – een e-mail bericht waarin je afmelding wordt bevestigd.

Als je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 45,- excl. btw in rekening gebracht. 

32 / 35 personen aangemeld.