Terug naar overzicht

13
02
19

Het Grote Sollicitatiespel

Wie: Eldert Nieuwenhuize
Waar: Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan vanaf woensdag 2 januari.   

Waar en wanneer 

Deze regiobijeenkomst vindt plaats op woensdag 13 februari 2019.

Locatie
Van Der Valk Hotel Groningen - Hoogkerk
Borchsingel 53, 9766 PP Eelderwolde

Ontvangst
18.00 uur - Inloop met broodjes, koffie en thee
18.30 uur - Aanvang bijeenkomst
20.45 uur - Einde bijeenkomst 

Relevantie voor loopbaanprofessionals
Het Grote Sollicitatiespel is gemaakt voor en door loopbaanprofessionals. Een echte aanvulling voor alle loopbaancoaches die actief bezig zijn met mensen richting werk te begeleiden. Het is een compleet spel dat geschikt is voor verschillende doelgroepen en zowel individueel als in groepsverband heel goed te gebruiken is.

In sollicitatiebegeleiding en training kun je werken met boeken of andere theoretische informatie. Uiteindelijk leert jouw klant sollicitatievaardigheden ook door veel te oefenen. Het Grote Sollicitatiespel speelt hierop in en voorziet in de behoefte aan praktische nieuwe werkvormen tijdens sollicitatietrainingen en individuele coaching.

De werkvormen zijn dynamisch en interactief. Creativiteit kom 'los' en mensen bereiden zich op een ontspannen manier voor op het sollicitatiegesprek. Wie dít spel goed speelt, wordt beloond met een gezonde dosis vertrouwen richting het sollicitatiegesprek. 

Onderwerp
Het Grote Sollicitatiespel(maart 2017) is een nieuw coach-& trainingstool bedoeld voor een optimale voorbereiding op sollicitatiegesprekken!

Een loopbaanklant die dit speelt samen met zijn trainer/loopbaancoach, krijgt meer inzicht in zijn eigen competenties. Leert deze competenties krachtig te verwoorden via STAR Tegels.

De STAR Tegels zijn geheel uniek en is een nieuwe werkvorm om de STAR methodiek spelenderwijs, letterlijk stap-voor-stap, aan te leren aan loopbaanklanten.

In het spel zijn 8 spelvormen toegevoegd. Iedere spelvorm is anders en benadert een andere invalshoek van het sollicitatiegesprek. Allerlei settings worden nagebootst. Bij elke spelvorm ontwikkelt de klant andere sollicitatievaardigheden. 

Werkwijze
De bijeenkomst is informatief, dynamisch en interactief.

We gaan diverse spelvormen met elkaar toepassen en zelf ‘beleven’. We nemen je mee hoe je als loopbaancoach en trainer de spelvormen goed kunt inleiden en begeleiden voor een optimaal effect en resultaat.
Er wordt relevante informatie gedeeld over deze coach-& trainingstool, over de materialen en de spelvormen. Door het spel zelf te ervaren, ontdek je de mogelijkheden voor jou als loopbaanbegeleider.

Achtergrond gastspreker
Eldert Nieuwenhuize: bevlogen, doelbewust, analytisch en toegankelijk
Eldert heeft 12 jaar werkervaring als Trainer & Trajectbegeleider in de re-integratiebranche. Sinds 2017 is hij auteur van Het Grote Sollicitatiespel.

Hij is tevens Loopbaancoach (NOLOC Erkend Loopbaanprofessional). Naast individuele sollicitatie- en loopbaanbegeleiding, geeft hij diverse trainingen en workshops rondom thema’s als Solliciteren, Loopbaan, LinkedIn en Mobiliteit.

Maaike Kersbergen: enthousiast, dynamisch, overtuigend en creatief.
Maaike heeft 15 jaar werkervaring in de arbeidsbemiddeling. Sinds 2010 is ze Coach/Trainer in de re-integratiebranche en in 2017 is ze auteur van Het Grote Sollicitatiespel.

Ze geeft diverse sollicitatietrainingen en is gecertificeerd trainer (NOBTRA). In de afgelopen jaren heeft ze vele mensen met succes begeleid naar werk.

Samen hebben het bedrijf Solliciteren & Meer
(www.solliciterenenmeer.nl)

25 / 30 personen aangemeld.