12
09
19

Groen werkt!

Wie: Irene Miltenburg
Waar: Posthuis Theater Heerenveen

Waar en wanneer 
Deze leden-voor-ledenbijeenkomst vindt plaats op donderdag 12 september 2019. Aanmelden kan in verband met de zomervakantie vanaf vrijdag 28 juni 2019. Kosteloos afmelden kan tot maandag 9 september 18.00 uur. 

Locatie
Posthuis Theater 
Fok 78
8441 BR Heerenveen

Programma
18.00 uur - Inloop met broodjes, koffie en thee
18.30 uur - Aanvang bijeenkomst
20.45 uur - Einde bijeenkomst 

Relevantie voor loopbaanprofessionals
Een groene omgeving versterkt op momenten waarbij je te maken hebt met belemmerende overtuigingen, vragen over identiteit, normen en waarden, keuzestress en vitaliteitvraagstukken. Met dit instrument kun je mensen ‘letterlijk’ in beweging zetten, versterkt het zelfreflectieproces en emoties worden minder heftig waardoor je effectiever kunt coachen.  

Onderwerp
Natuur zorgt voor herstel van stress, nodigt uit tot zelfreflectie, zet aan tot bewegen en zorgt voor sociale contacten. Elementen die meehelpen om een loopbaan- en re-integratietraject succesvol te laten verlopen.

-          Wat zijn de werkzame mechanismen van groene re-integratie (Wetenschappelijk onderzoek Wagenings Universiteit 2018)?

-          Wanneer zet je de groene omgeving in?

-          Hoe zet je de groene omgeving in?

Irene zit ook in een adviescommissie van de Wageningse Universiteit voor het onderzoek Groene rehabilitatie bij jong werknemers met burn-outproblematiek

Achtergrond spreker
Irene is een ervaren personal coach, re-integratie- en loopbaanadviseur en eigenaar van het bedrijf BuitenVitaal. Door de jaren heen heeft zij expertise opgebouwd hoe je op een effectieve manier de groene werkomgeving en natuur kunt inzetten in medische behandelprogramma’s en re-integratie- en loopbaantrajecten. Elke dag weer ervaart zij dat mens en natuur samen de beste resultaten bereiken.

Meer informatie over Irene is te vinden op haar linkedinpagina

Annuleringsregeling
Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie dagen / 72 uur voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst. 
Je ontvangt dan – naast de melding op het beeldscherm dat je je hebt afgemeld – een e-mail bericht waarin je afmelding wordt bevestigd.

Als je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 45,- excl. btw in rekening gebracht. 

30 / 37 personen aangemeld.