16
04
19

Gehoor en Werk

Wie: Gonny Pepers van Lith
Waar: Het oude Tolhuys

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan vanaf dinsdag 5 maart 2019.

Waar en wanneer 

Deze regiobijeenkomst vindt plaats op dinsdag 16 april 2019.

Locatie
Het Oude Tolhuys
Weg naar Rhijnauwen 13-15
3584 AD  UTRECHT

Ontvangst
18.00 uur - Inloop met broodjes, koffie en thee
18.30 uur - Aanvang bijeenkomst
20.45 uur - Einde bijeenkomst 

Relevantie voor loopbaanprofessionals
Als loopbaanbegeleider kom je mensen tegen met slechter gehoor. Waar loopt zo iemand tegen aan in een werksituatie? Waar moet je rekening mee houden en welke mogelijkheden zijn er om iemand verder te helpen.

Onderwerp
In de presentatie wordt informatie gegeven over de werking van het gehoor; over mate van slechthorendheid en o.a. over tinnitus/hyperacusis. We gaan in op de impact op communicatie, energie en waar je tegen aanloopt in de werksituaties.  Tenslotte bespreken we mogelijkheden van aanpassingen op de werkplek; hulpmiddelen en tips. 

Achtergrond gastspreker
Gonny is werkzaam bij Werkpad Kentalis als Loopbaanadviseur / Arbeidsconsulent. Werkpad is ontstaan vanuit de moederorganisaties Kentalis en Bartimeus. Werkpad begeleid mensen met een auditieve, visuele en communicatieve beperking naar werk en is tevens een jobcoachorganisatie.

Voor 2002 was Gonny werkzaam bij het Audiologisch Centrum van Kentalis en tegenwoordig verzorgt zij regelmatig presentaties over dit onderwerp aan Arbo artsen, verzekeringsartsen en arbeidsdeskundigen.

20 / 35 personen aangemeld.