Terug naar overzicht

04
04
19

Gehoor en Werk

Wie: Gonny Pepers van Lith
Waar: Vergaderruimte Eindhoven

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan vanaf donderdag 21 februari 2019.

Waar en wanneer 

Deze regiobijeenkomst vindt plaats op donderdag 4 april 2019.

Locatie
Vergaderruimte Eindhoven
Kerkstraat 34
5611 GK EINDHOVEN

Let op; in verband met de verbouwing van de huidige locatie van Vergaderruimte Eindhoven, zullen we uitwijken naar Kerkstraat 34, in plaats van 36-A. 

Ontvangst
18.00 uur - Inloop met broodjes, koffie en thee
18.30 uur - Aanvang bijeenkomst
20.45 uur - Einde bijeenkomst 

Relevantie voor loopbaanprofessionals
Als loopbaanbegeleider kom je mensen tegen met slechter gehoor. Waar loopt zo iemand tegen aan in een werksituatie? Waar moet je rekening mee houden en welke mogelijkheden zijn er om iemand verder te helpen.

Onderwerp
In de presentatie wordt informatie gegeven over de werking van het gehoor; over mate van slechthorendheid en o.a. over tinnitus/hyperacusis. We gaan in op de impact op communicatie, energie en waar je tegen aanloopt in de werksituaties.  Tenslotte bespreken we mogelijkheden van aanpassingen op de werkplek; hulpmiddelen en tips. 

Achtergrond gastspreker
Gonny is werkzaam bij Werkpad Kentalis als Loopbaanadviseur / Arbeidsconsulent. Werkpad is ontstaan vanuit de moederorganisaties Kentalis en Bartimeus. Werkpad begeleid mensen met een auditieve, visuele en communicatieve beperking naar werk en is tevens een jobcoachorganisatie.

Voor 2002 was Gonny werkzaam bij het Audiologisch Centrum van Kentalis en tegenwoordig verzorgt zij regelmatig presentaties over dit onderwerp aan Arbo artsen, verzekeringsartsen en arbeidsdeskundigen.

22 / 35 personen aangemeld.