22
02
22
Methoden & technieken Trends & ontwikkelingen Doelgroepen & thematiek

Ga hosselen; geld verdienen door ondernemend te leven (en hoe dat sinds Corona nog belangrijker is geworden)

Wie: Jeanine Schreurs
Waar: Online

COVID-19

Noloc volgt nauwlettend de corona-maatregelen ten aanzien van evenementen en samenkomsten. Alle Noloc-bijeenkomsten vinden de komende tijd alleen online plaats; wij bieden regelmatig nieuwe webinars, online workshops en e-learnings aan. Binnen de Noloc Academie vind je naast alle Noloc webinars een nog veel uitgebreider aanbod van interessante webinars en e-learnings. Kijk onder Mijn Noloc hoe je kunt inloggen op de online leeromgeving.

Waar en wanneer 
Deze online regiobijeenkomst vindt plaats op dinsdag 22 februari 2022 om 11.00 uur. Aanmelden is mogelijk vanaf dinsdag 11 januari, tot zaterdag 19 februari 11.00 uur via de website. 
Je ontvangt 4 dagen voor start een bevestiging van deelname met daarin een link om deel te nemen aan de online regiobijeenkomst via ZOOM.

Programma
11.00 uur - start online regiobijeenkomst
12.30 uur - einde online regiobijeenkomst

Onderwerp
In deze economisch onzekere tijden, ook door de Corona crisis, zijn mensen meer dan ooit terug geworpen op zichzelf. Tegelijkertijd willen veel mensen juist meer autonomie in het werk, persoonlijke vrijheid én duurzaamheid. Op deze avond wordt toegelicht waarom hosselen een adequate loopbaan strategie kan zijn. Kennis en inzicht in hosselen en ondernemend levenkunnen ingezet worden om coachees meer vertrouwen in zichzelf te geven en voor een frisse doorstart van hun loopbaan.

Hosselaars kunnen flexibel en adequaat reageren op economische onzekerheden. Wat is hun recept? Het hoofdthema is hoe stimuleer je mensen anders te kijken naar eigen mogelijkheden en wat is nodig om deze om te kunnen zetten in een kansrijk ‘verdienmodel’ en een gelukkiger leven. Autonomie en duurzaamheid staan hierbij centraal. 

Na deelname aan deze online regiobijeenkomst heb je meer kennis over en inzicht in hosselen en ondernemend leven; in het bijzonder over de juiste houding en kwaliteiten; je krijgt inzicht in het ontwikkelproces om van kansen geldkraantjes te kunnen maken en hoe dit te stimuleren. 

Over de spreker
Jeanine Schreurs is internationaal expert op het gebied van duurzame leefstijlen. Ze is oprichter van Stichting LIFT en onderzoeker bij de Universiteit Kyoto. Met de resultaten uit haar promotieonderzoek ontwikkelde ze het succesvolle Liftjeleven actieprogramma dat mensen in staat stelt zelf de regie te pakken over hun geld en hun leven. Haar boek ‘Ga Hosselen’ is een goed onderbouwd pleidooi en enthousiasmerende doe-het-zelf handleiding voor geld verdienen door ondernemend te leven. 

Annuleringsregeling
Aan een online bijeenkomst is een maximaal aantal deelnemers verbonden. Wanneer je je aanmeldt voor een online bijeenkomst rekenen wij daarom op jouw deelname.
Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om deel te nemen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je je tot drie dagen (72 uur) voorafgaand aan de betreffende online bijeenkomst afmelden via de website. Dit kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst. 
Je ontvangt dan – naast de melding op het beeldscherm dat je je hebt afgemeld – een e-mail bericht waarin je afmelding wordt bevestigd.

Door je tijdig af te melden voor een online bijeenkomst geef je andere leden de mogelijkheid om deel te nemen aan de online bijeenkomst.

4 / 35 personen aangemeld.