11
05
20

Frisse blik op Systemische individuele coaching

Wie: Nicolle Themmen
Waar: Droom! Elst

Noloc volgt nauwlettend de coronamaatregelen ten aanzien van evenementen en samenkomsten. Voor alle Noloc-bijeenkomsten in mei en juni zijn wij momenteel aan het inventariseren of deze online toch doorgang kunnen hebben of dat wij deze verplaatsen naar een later moment in het jaar. Ook zijn wij druk doende om extra webinars in te lassen zodat we ons allemaal ook in deze periode kunnen blijven bijscholen in ons vak. Wij wijzen je er graag op dat het ook mogelijk is om alle webinars die al hebben plaatsgevonden hier terug te kijken.

Waar en wanneer 
Deze regiobijeenkomst vindt plaats op maandag 11 mei 2020. Aanmelden kan vanaf maandag 30 maart 2020. Kosteloos afmelden kan tot vrijdag 8 mei 18.00 uur.   

Locatie
Droom! 
Nieuwe Aamsestraat 32
6662 ND Elst

Ontvangst
18.00 uur - Inloop met broodjes, koffie en thee
18.30 uur - Aanvang bijeenkomst
20.45 uur - Einde bijeenkomst 

Relevantie voor loopbaanprofessionals
Deelnemers ontdekken:

  • Waarom het volkomen voorspelbaar is dat coachees soms gewoon blijven doen waar ze ziek van worden of zo graag vanaf willen.
  • Wat de grootste misverstanden zijn over coaching als je er systemisch naar kijkt.
  • Hoe je eenvoudig en praktisch systemisch kunt coachen zonder wollig en abstract.
  • Dat niemand los verkrijgbaar is.
  • Een concreet handvat om morgen life changing te zijn voor hun coachees

Onderwerp
In deze bijeenkomst krijg je een voorproefje van onze systemische bril op coaching. Een bril waarmee je begrijpt waarom het zo logisch is dat coachees blijven doen wat ze altijd deden, al worden ze er ziek, ovespannen of ongelukkig van. Een bril waarmee je vanaf de eerste minuut in contact met coachees hele andere dingen ziet. Met een systemisch perspectief begrijp je dat geen enkele coachee los verkrijgbaar is, maar altijd een vertegenwoordiger is van allerlei systemen waar hij of zij lid van is.
Coachees knappen acuut op van een coach die hun helpt zichzelf te begrijpen als niet los verkrijgbaar, omdat ze dan hele andere mogelijkheden zien om hun doelen te bereiken. En niet meer hoeven te twijfelen aan hun competenties, inzicht of doorzettingsvermogen. 

Achtergrond gastspreker
Nicolle Themmen is opgeleid als pedagoog, heeft gewerkt in kinder- en jeugdpsychiatrie, is gecertificeerd teamcoach en werkt nu 20 jaar als coach, opleider, systemisch paardencoach en ondernemer. Binnen Plan B werkt zij als opleider, adviseur en coach. Plan B heeft het systemische perspectief vertaald naar een bril op veranderen en praktische, concrete, gewone handvatten voor coaches, managers en adviseurs met een groot hart voor beweging van mensen, teams en organisaties.

Nicolle heeft een voorliefde voor werken met systemen, deze liefde is ontstaan in de psychiatrie. Daar werd haar iedere keer weer helder hoe het onmogelijk is om te interveniëren op maar een deel van het geheel. En hoe cliënten met de beste intenties soms tekort werd gedaan door ze als los verkrijgbaar te behandelen. En hoeveel beter het voor hun gezondheid was als er niet alleen gekeken werd naar de ‘rotte appel’, maar ook naar de mand. 

Annuleringsregeling
Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie dagen / 72 uur voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst. 
Je ontvangt dan – naast de melding op het beeldscherm dat je je hebt afgemeld – een e-mail bericht waarin je afmelding wordt bevestigd.

Als je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 45,- excl. btw in rekening gebracht. 
Wanneer er sprake is van een weerswaarschuwing vanuit het KNMI (code geel, code oranje of code rood), komt de annuleringsregeling te vervallen.

23 / 37 personen aangemeld.