Terug naar overzicht

31
10
19

Blended coaching – the best of both worlds!

Wie: Marja Pronk
Waar: Zalencentrum De Ark

Noloc volgt nauwlettend de coronamaatregelen ten aanzien van evenementen en samenkomsten. Nu we elkaar weer in beperkte(re) aantallen en met aangescherpte maatregelen mogen ontmoeten zijn wij druk doende de fysieke bijeenkomsten opnieuw te plannen. Uiteraard conform de richtlijnen en in nauw overleg met de betrokken locaties om ieders veiligheid te waarborgen. Ook blijven wij webinars en online workshops aanbieden. Wij wijzen je er graag op dat het ook mogelijk is om alle webinars die al hebben plaatsgevonden terug te kijken, klik hier.

Waar en wanneer 
Deze regiobijeenkomst vindt plaats op donderdag 31 oktober 2019. Aanmelden kan vanaf donderdag 19 september 2019. Kosteloos afmelden kan tot maandag 28 oktober 18.00 uur. 

Locatie
Kerkelijk zalencentrum De Ark
Hargplein 101
3121 VG Schiedam

Ontvangst
18.00 uur - Inloop met broodjes, koffie en thee
18.30 uur - Aanvang bijeenkomst
20.45 uur - Einde bijeenkomst 

Relevantie voor loopbaanprofessionals
Voor de nieuwe generatie die de arbeidsmarkt op stroomt zijn er geen twee werelden (online en offline) maar is het geheel hun wereld. Communiceren via whatsapp is voor hen doodnormaal en ook dat dit 24/7 door gaat. Steeds vaker hebben ook loopbaancoaches via de mail en whatsapp coachend contact met coachee. Hoe doe je dat goed? Wat zijn de voordelen voor coach en coachee? En wat zijn de valkuilen?

Onderwerp
Bij blended coaching heb je naast het reguliere F2F contact, ook schrijvend een coachend contact met je coachee. We gaan tijdens de bijeenkomst in op wat blended coaching is (en wat het verschil is met e-coaching) en wat blended coaching toe kan voegenwaarom je dit zou willen toevoegen aan jouw aanbod. Welke coachtechnieken heb je daarvoor nodig? Aan de hand van praktijkvoorbeelden wordt toegelicht wat voordelen zijn en ook de do’s en don’ts komen aan bod. Daarnaast ga je zelf aan de slag met een casus. De nadruk ligt niet op (de benodigde hard- en software voor) e-coaching.

Achtergrond gastspreker
Marja is sinds 2003 zelfstandig trainer en coach. Begeleiding van met name mensen met overspanningsklachten en (dreigend) burn out. In het verlengde daarvan ook loopbaanvragen. Trainer coachvaardigheden voor loopbaancoaches en e-coaching (online schrijvend begeleiden) bij Vista Nova.

Annuleringsregeling
Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie dagen / 72 uur voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst. 
Je ontvangt dan – naast de melding op het beeldscherm dat je je hebt afgemeld – een e-mail bericht waarin je afmelding wordt bevestigd.

Als je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 45,- excl. btw in rekening gebracht. 

25 / 37 personen aangemeld.