11
06
19

Blended coaching – the best of both worlds!

Wie: Marja Pronk
Waar: Vergaderruimte Eindhoven

Noloc volgt nauwlettend de coronamaatregelen ten aanzien van evenementen en samenkomsten. Voor alle Noloc-bijeenkomsten in mei en juni zijn wij momenteel aan het inventariseren of deze online toch doorgang kunnen hebben of dat wij deze verplaatsen naar een later moment in het jaar. Ook zijn wij druk doende om extra webinars in te lassen zodat we ons allemaal ook in deze periode kunnen blijven bijscholen in ons vak. Wij wijzen je er graag op dat het ook mogelijk is om alle webinars die al hebben plaatsgevonden hier terug te kijken.

Aanmelden voor deze regiobijeenkomst kan vanaf dinsdag 30 april 2019.    

Waar en wanneer 

Deze regiobijeenkomst vindt plaats op dinsdag 11 juni 2019. 

Locatie
Vergaderruimte Eindhoven
Kerkstraat 34
5611 GK EINDHOVEN

Ontvangst
18.00 uur - Inloop met broodjes, koffie en thee
18.30 uur - Aanvang bijeenkomst
20.45 uur - Einde bijeenkomst 

Relevantie voor loopbaanprofessionals
Voor de nieuwe generatie die de arbeidsmarkt op stroomt zijn er geen twee werelden (online en offline) maar is het geheel hun wereld. Communiceren via whatsapp is voor hen doodnormaal en ook dat dit 24/7 door gaat. Steeds vaker hebben ook loopbaancoaches via de mail en whatsapp coachend contact met coachee. Hoe doe je dat goed? Wat zijn de voordelen voor coach en coachee? En wat zijn de valkuilen?

Onderwerp
Bij blended coaching heb je naast het reguliere F2F contact, ook schrijvend een coachend contact met je coachee. We gaan tijdens de bijeenkomst in op wat blended coaching is (en wat het verschil is met e-coaching) en wat blended coaching toe kan voegenwaarom je dit zou willen toevoegen aan jouw aanbod. Welke coachtechnieken heb je daarvoor nodig? Aan de hand van praktijkvoorbeelden wordt toegelicht wat voordelen zijn en ook de do’s en don’ts komen aan bod. Daarnaast ga je zelf aan de slag met een casus. De nadruk ligt niet op (de benodigde hard- en software voor) e-coaching.

Achtergrond gastspreker
Marja is sinds 2003 zelfstandig trainer en coach. Begeleiding van met name mensen met overspanningsklachten en (dreigend) burn out. In het verlengde daarvan ook loopbaanvragen. Trainer coachvaardigheden voor loopbaancoaches en e-coaching (online schrijvend begeleiden) bij Vista Nova.

22 / 37 personen aangemeld.