06
07
20

Als de NooT het hoogst is, is de coach nabij... 17.00 uur - 19.00 uur

Wie: Angeline Schoor
Waar: Zalencentrum De Ark Schiedam

COVID-19

Noloc volgt nauwlettend de corona-maatregelen ten aanzien van evenementen en samenkomsten. Alle Noloc-bijeenkomsten vinden de komende tijd alleen online plaats; wij bieden regelmatig nieuwe webinars, online workshops en e-learnings aan. Binnen de Noloc Academie vind je naast alle Noloc webinars een nog veel uitgebreider aanbod van interessante webinars en e-learnings. Kijk onder Mijn Noloc hoe je kunt inloggen op de online leeromgeving.

Waar en wanneer 
Deze regiobijeenkomst vindt plaats op maandag 6 juli 2020. Aanmelden kan vanaf vrijdag 12 juni 2020. Kosteloos afmelden kan tot vrijdag 3 juli 18.00 uur.   

Locatie
Kerkelijk zalencentrum De Ark
Hargplein 101
3121 VG Schiedam

Ontvangst
17.00 uur - Inloop met broodjes, koffie en thee
17.30 uur - Aanvang bijeenkomst
19.00 uur - Einde bijeenkomst 

Let op; wegens een beperkt aantal deelnemers verzorgt Angeline twee sessies op deze avond, en hanteren we daardoor afwijkende tijden. Kijk vooraf goed welke tijdstip jou het beste uitkomt, en meld je voor deze sessie aan.

Onderwerp
Bijna iedereen heeft wel eens ervaren dat muziek gevoelens en herinneringen oproept. Vaak koppel je als vanzelf bepaalde muziek aan een gemoedstoestand. Als je bijvoorbeeld vrolijk of verliefd bent, wil je naar andere muziek luisteren dan wanneer je in een sombere of verdrietige bui bent. Het lijkt wel of muziek rechtstreeks in je hart bij je binnenkomt en op een of andere manier ook effect heeft op je lichaam. Muziek creëert beweging. Niet alleen fysiek, maar ook in je hoofd en je hart en je lijf. Hoe komt dat eigenlijk?

Zonder dat je er erg in hebt, maakt muziek in je hersenen een verbinding tussen de linkerhersenhelft (waar de ratio huist) en de rechterhersenhelft (waar je creativiteit zit). Dit gebeurt niet alleen als je zelf muziek maakt, maar ook als je er naar luistert. Muziek zorgt ervoor dat er in het brein nieuwe verbindingen worden gelegd, waardoor groei en nieuw gedrag binnen bereik komen. Met muziek communiceer je op een directe en pure manier. Door in je coaching en training muziek te gebruiken, kun je via een nieuwe invalshoek en op een ander niveau contact maken met je coachee/een groep.

Deze workshop  laat je kennismaken met het fenomeen van muziek in coaching en training en geeft inzicht in de wisselwerking tussen muziek, brein en lijf. De workshop (anderhalf uur) is een proeverij van de gelijknamige training (anderhalve dag).
Je maakt kennis met een manier van coachen die individuen en/of groepen uit de comfortzone haalt en op een laagdrempelige manier de verbinding maakt tussen hoofd, hart en lijf. In deze workshop:
• ervaar je aan den lijve wat muziek doet, zodat je dit vanuit de eigen ervaring kunt inzetten in je coaching en training;
• krijg je theorie en achtergrondinformatie over muziek, de therapeutische toepassing van muziek en de werking van muziek binnen het brein;
• ga je naar huis met concrete muziekwerkvormen om direct mee aan de slag te gaan.

Achtergrond gastspreker
Angeline Schoor haar werkverleden speelt zich in de managementhoek af. Zij heeft ruim 25 jaar ervaring als leidinggevende. In die rol heeft Angeline geleerd keuzes te maken en beslissingen te nemen vanuit haar hoofd: weeg voor- en nadelen tegen elkaar af, maak de balans op en kies voor het meest optimale resultaat. 

Naast het leidinggeven is Angeline vanaf haar prille jeugd actief in de muziek als zangeres/harpiste en componiste/singer-songwriter. Het spreekt dus vanzelf dat muziek voor Angeline een natuurlijke manier van communiceren is. Als muzikant ben is zij voortdurend bezig met het maken van keuzes en het nemen van beslissingen, maar deze komen rechtstreeks uit haar hart.

Deze twee kanten komen samen in haar kijk op de wereld en in haar coaching en training. Angeline gaat uit van de resultaatgerichtheid van het hoofd in combinatie met de stem van het hart. Dus recht op je doel af zonder je eigen begin, je eigen kern tekort te doen. Of met andere woorden: ruimte voor de stem van het hart zonder het contact met je doel te verliezen. Angeline is afgestudeerd als Master Coach bij De Baak/Europees Instituut en heeft haar praktijk in Numansdorp.

Annuleringsregeling
Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie dagen / 72 uur voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst. 
Je ontvangt dan – naast de melding op het beeldscherm dat je je hebt afgemeld – een e-mail bericht waarin je afmelding wordt bevestigd.

Als je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 45,- excl. btw in rekening gebracht. 
Wanneer er sprake is van een weerswaarschuwing vanuit het KNMI (code geel, code oranje of code rood), komt de annuleringsregeling te vervallen.

18 / 20 personen aangemeld.