Terug naar overzicht

24
06
21

Afsluitend Online event project Erasmus Employment +

Wie: Marea de Bruijn
Waar: Online

COVID-19

Noloc volgt nauwlettend de corona-maatregelen ten aanzien van evenementen en samenkomsten. Alle Noloc-bijeenkomsten vinden de komende tijd alleen online plaats; wij bieden regelmatig nieuwe webinars, online workshops en e-learnings aan. Binnen de Noloc Academie vind je naast alle Noloc webinars een nog veel uitgebreider aanbod van interessante webinars en e-learnings. Kijk onder Mijn Noloc hoe je kunt inloggen op de online leeromgeving.

Waar en wanneer 
Dit online event vindt plaats op donderdag 24 juni, van 14.00 uur tot 17.00 uur. Aanmelden is mogelijk tot maandag 21 juni. 
Je ontvangt in aanloop naar het online event een bevestiging van deelname met daarin de gegevens om deel te nemen via ZOOM.

Onderwerp
Noloc participeert in het Europese project Erasmus Employment+ (EEP). In het kader van dit project is (onder andere) een curriculum ontwikkeld dat jobcoaches en loopbaanbegeleiders handvatten biedt om om cliënten met beperkte vaardigheden en (opleidings)kwalificaties beter – lees: meer op maat – te kunnen begeleiden. Ook wordt in het programma ingezoomd op de uitdagingen professionele werkbalans waarmee begeleiders van deze vaak complexe doelgroep vaak kampen.

Op 24 juni organiseert Noloc van 14.00 tot 17.00 uur een online bijeenkomst waarin de resultaten van dit project worden gepresenteerd, en met de aanwezigen een interactieve dialoog zal plaatsvinden omtrent de vraag welke uitdagingen het begeleiden van deze doelgroep met zich meebrengt. Ben je een jobcoach of loopbaanprofessional die werkt met cliënten met beperkte vaardigheden en kwalificaties? Wil je handvatten voor je eigen begeleidingspraktijk? Wil je meepraten en je eigen ervaringen uitwisselen? Meld je dan aan en doe mee met het online event! 

Programma
14.00 uur
- Welkom en opening
- Het project EEP: aanleiding, partners, doelstelling
- Toelichting curriculum en overige projectresultaten
- Spreker: Een ervaringsdeskundige aan het woord... 
- Tussentijds vraag- en antwoordrondje

15.20 uur
- Korte online pauze
- Break-out sessie 1: Uitwisselen eigen ervaringen met doelgroep en plenaire terugkoppeling
- Break-out sessie 2: Uitwisseling eerste indrukken projectresultaten en plenaire terugkoppeling
- Vragen en afronding

17.00 uur
- Einde

37 / 25 personen aangemeld.