Samen Zorgzaam

Noloc Corona update LinkedIn

De wereld verandert met de dag door coronavirus COVID-19 . Dat heeft impact. Er ontstaat een nieuwe dynamiek op de arbeidsmarkt waarbij sommige sectoren overvraagd worden en andere juist vrijwel stilvallen. Ook loopbaanvragen veranderen. Ons werk gaat onverminderd door. Noloc houdt de berichtgeving van het RIVM nauwlettend in de gaten. Wij informeren je over de keuzes die je als loopbaanprofessional en jobcoach kunt maken. Zodat je zowel voor je eigen gezondheid als die van je coachees verantwoordelijkheid neemt.

Wij plaatsen geregeld praktische en actuele informatie in onze nieuwsberichten:

 

Tips voor beroepsuitoefening:

Corona tips afstand houden_insta

 

Relevante informatie 

 

Luisterfragmenten door Heidi Jansen

 

Meest gestelde vragen

Voor veelgestelde vragen over het coronavirus en gezondheid verwijzen wij naar de site van Rijksoverheid.

 

Social media en coronavirus

Daarnaast delen we ook handige info en tips via onze sociale media: Facebook | Twitter | LinkedIn | Instagram.

 

Voor ondernemers

Neem een kijkje op de website van NOBCO voor de tips en adviezen die zij geven.

We wensen iedereen sterkte met alle maatregelen en de zorgen om vrienden en familie!

 

Disclaimer

Via onze website delen we zo veel mogelijk informatie die past binnen de kaders van wetgeving en professionele standaard. Het kan in deze periode gebeuren dat we desondanks informatie op de site plaatsen of doorlinken naar informatie waar in dat licht iets over valt op te merken. Daar waar we tips vermelden kunnen we geen volledige verantwoordelijkheid nemen voor de juistheid daarvan, ondanks onze inspanningen deze te controleren voor we ze plaatsen.
Alle beroepsverenigingen krijgen op dit moment veel (en vaak dezelfde) vragen van leden. Daarom werken we in deze periode samen, nog meer dan anders. We hebben nog niet alle antwoorden, maar we maken clusters van vragen en proberen daar gezamenlijk een aanbod op te ontwikkelen.