Zoek een professional

uitgebreid

ZIN360, dé hybride talkshow

Dinsdag 16 november 2021

Komt er in 2021 een loopbaancongres? Nee, dat is ook dit jaar helaas niet mogelijk, maar wel dé hybride talkshow van het jaar!

Dit jaar zendt Noloc vanuit TivoliVredenburg dé hybride talkshow van het jaar uit. De thematiek? Zingeving in de praktijk. Want wat we allemaal gemeen hebben is dat we plezier in ons werk en leven willen hebben. Maar hoe behoud je dat of krijg je dat weer terug als het leven weerbarstiger blijkt te zijn dan je wilt? Neem je de regie of reageer je op wat er op je afkomt?

Meer informatie - ticket verkoop

Blogs & videos

Schrijf een blog of vlog: bloggers, vloggers en gastcolumnisten gezocht
Wil jij een bijdrage leveren als blogger, vlogger of gastcolumnist? We zoeken leden en...

De loopbaanprofessional goed toegerust als stresscoach
Steeds vaker worden wij als loopbaanprofessional geconfronteerd met zaken die niet direct over...

Volledig overzicht

Noloc Academie

Student of aankomend loopbaan professional/jobcoach?

Ga jij voor kwaliteit en groei in je vak als loopbaanadviseur of jobcoach? Dan ben je lid van Noloc. Want als beroepsvereniging staat Noloc klaar voor jou. Met kennis. Met advies. Met bijeenkomsten. En nog veel meer.

Lees meer

SLIM-regeling

De minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid stelt vanaf 2020 € 48 miljoen beschikbaar voor initiatieven gericht op stimuleren van leren en ontwikkelen in het MKB. De Register Loopbaanprofessional haalt meer uit de SLIM-subsidie.

Vind een professional

Kom alles te weten over de keurmerken

Noloc kent twee keurmerken voor loopbaanprofessionals en jobcoaches die een beroepserkenning willen behalen. Noloc vindt het belangrijk dat deskundige, kwalitatief hoogwaardige loopbaanprofessionals en jobcoaches herkenbaar zijn voor zowel opdrachtgevers als cliënten. Daarom stimuleert zij beroepserkenning.

  • Register Loopbaanprofessional
  • Register Jobcoach
Volledig overzicht

Laatste nieuws op Twitter

Noloc
Aankondiging SBS6 Hart van Nederland. Naar alle waarschijnlijkheid vanavond interview met Ester Leibbrand. Kijk jij ook?

Noloc
De loopbaanprofessional van de toekomst. Op wetenschappelijk gebied wordt steeds vaker onderzoek gedaan naar de eff… https://t.co/LbyfqltdIQ
Naar Twitter