Zoek een professional

uitgebreid

Coronanieuws

Samen weten we meer! Coronavirus COVID-19. De wereld verandert met de dag. Dat heeft impact. Er ontstaat een nieuwe dynamiek op de arbeidsmarkt waarbij sommige sectoren overvraagd worden en andere juist vrijwel stilvallen. Ook loopbaanvragen veranderen. Ons werk gaat onverminderd door. Om alle inzichten en krachten te bundelen werken Noloc en NOBCO samen en delen we onze adviezen rondom coaching en coronavirus. Noloc houdt de berichtgeving nauwlettend in de gaten. Wij informeren je over de keuzes die je als professioneel coach kunt maken. Zodat je zowel voor je eigen gezondheid als die van je coachees verantwoordelijkheid neemt.

Wij plaatsen dagelijks praktische en actuele informatie in onze nieuwsberichten. Coronanieuws- Samenzorgzaam

Blogs & videos

Online coaching: kans in de crisis
We kunnen er niet omheen, het corona virus gaat als een vuurtje door deze wereld en inmiddels...

(Eigen)wijsheid komt met de haren
(Eigen)wijsheid komt met de haren Maandagochtend op het schoolplein. “Hee, is je haar...

Volledig overzicht

Boodschap minister Wouter Koolmees op het Loopbaancongres 2019

Student of aankomend loopbaan professional/jobcoach?

Ga jij voor kwaliteit en groei in je vak als loopbaanadviseur of jobcoach? Dan ben je lid van Noloc. Want als beroepsvereniging staat Noloc klaar voor jou. Met kennis. Met advies. Met bijeenkomsten. En nog veel meer.

Lees meer

SLIM-regeling

De minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid stelt vanaf 2020 € 48 miljoen beschikbaar voor initiatieven gericht op stimuleren van leren en ontwikkelen in het MKB. De Noloc erkend loopbaanprofessional haalt meer uit de SLIM-subsidie.

Vind een professional

Kom alles te weten over de keurmerken

Noloc kent drie keurmerken voor loopbaanprofessionals en jobcoaches die een beroepserkenning willen behalen. Noloc vindt het belangrijk dat deskundige, kwalitatief hoogwaardige loopbaanprofessionals en jobcoaches herkenbaar zijn voor zowel opdrachtgevers als cliënten. Daarom stimuleert zij beroepserkenning.

  • Noloc Register Jobcoach
  • Noloc Erkend Loopbaanprofessional
  • Noloc Erkend CMI Register Loopbaanprofessional
Volledig overzicht

Laatste nieuws op Twitter

Noloc
Young professional, zoek jij verbinding met de beroepsvereniging en wil je op de hoogte blijven van actuele ontwikk… https://t.co/ACIAw7H587

Noloc
Lancering! Het Platform Noloc Young Professionals richt zich op jonge en aankomende loopbaanprofessionals die op ei… https://t.co/bpXquT1XCj
Naar Twitter